050
2050132
Meride
Groningen
full
image
#d9d9d9
http://www.uitvaart-groningen.net/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.uitvaart-groningen.net/
#10b9b9
style4
Meride Groningen, wij zijn er voor u
050-2050132

uitvaart Groningen

Uitvaart Utrecht

Een uitvaart in Utrecht of omgeving? Meride ondersteunt u in alle facetten die bij goede uitvaartzorg komen kijken. Uw uitvaart wordt persoonlijk, integer en met veel aandacht verzorgd. Bij Meride wordt u bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken op 030-7118859.

Uitvaart in Utrecht regelen

Wilt u een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart? Utrecht biedt u diverse mogelijkheden. De uitvaartverzorgers van Meride zijn ervaren met het regelen van een uitvaart in Utrecht. Uw wensen staan hierbij centraal.

Waarom Meride Uitvaartverzorging?

Wij staan dag en nacht voor u klaar. U ontvangt professionele hulp bij al het regelwerk en u kunt met elke verzekeringspolis terecht. Wij bieden kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding. Wij hebben goed contact met alle crematoria, begraafplaatsen en kerken in de regio van Utrecht en zijn bekend met alle gebruiken en rituelen van verschillende geloofsrichtingen. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen. Wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart in Utrecht en omstreken.

Heeft u een uitvaartverzekering?

U kunt altijd bij Meride Uitvaartverzorging Utrecht terecht, ook met een verzekeringspolis. Als u de begrafenis of crematie door Meride Uitvaartverzorging laat verzorgen, dan keert de verzekeraar het polisbedrag van de uitvaartverzekering uit. Wij of uw verzekeraar kunnen u vertellen welk bedrag dat is. Vaak kunnen wij de uitvaart voor minder verzorgen dan het bedrag van de verzekering en blijft er geld over.

Onze ervaren uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers in Utrecht hebben ruime ervaring en beschikken over erkende vakdiploma’s. Zij werken vanuit hun passie voor het steunen van mensen in een moeilijke periode. Ze zijn integer en betrokken. Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij en brengt uw specifieke wensen in kaart. De uitvaart wordt zodanig geregeld dat u volledig ontzorgd wordt bij praktische zaken. Wilt u bepaalde aspecten van de uitvaart juist wel zelf regelen? Dan is dit ook mogelijk.

Kosten uitvaart Utrecht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart in Utrecht en omgeving? U kunt een offerte aanvragen via onze website. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie. Ook kunt u ons bellen of een terugbelverzoek indienen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Graag komen wij bij u langs om in alle rust uw wensen te bespreken. Neem voor hulp of bij vragen contact op met onze medewerkers via 030-7118859 of stuur ons een e-mail op info@meride.nl.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off

Meride Uitvaartverzorging – Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie


Ons nachtteam is nu aan het werk. Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust.

tel  050-2050132

terugbellen

Stuur een bericht