050
2050132
Meride
Groningen
full
image
#d9d9d9
http://www.uitvaart-groningen.net/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.uitvaart-groningen.net/
#10b9b9
style4
Meride Groningen, wij zijn er voor u
050-2050132

Meride Groningen

Meride Uitvaartverzorging Utrecht

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Utrecht en omgeving? Meride Uitvaartverzorging staat voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar op 030-7118859. U kunt op elk gewenst tijdstip contact met ons opnemen. Tijdens de uitvaartverzorging staan uw wensen centraal

 

Onze uitvaartverzorgers

De uitvaartbegeleiders van Meride Utrecht zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Onze medewerkers zijn integer, professioneel en geven u advies. De uitvaartverzorger brengt uw specifieke wensen in kaart en helpt u met de praktische zaken. Als u graag bepaalde aspecten zelf wilt regelen dan is dit natuurlijk mogelijk. Meer over onze filosofie leest u hier. Nabestaanden vinden het vaak prettig om met een uitvaartverzorger te werken. Daarom wordt u bij Meride Uitvaartverzorging Utrecht altijd bijgestaan door één vaste uitvaartverzorger. Hij of zij regelt de uitvaart van A tot Z en is uw vaste contactpersoon.

 

Gespecialiseerde uitvaartverzorging in Utrecht en omgeving

Wij zijn op de hoogte van de gebruiken en rituelen uit verschillende geloofsrichtingen en overtuigingen. Deze zullen wij te allen tijde respecteren en u helpen waar nodig. Daarnaast bieden wij ook andere gespecialiseerde uitvaartverzorging in Utrecht, zoals bijvoorbeeld een ecologische uitvaart. Of u nu voor een simpele- of uitgebreide uitvaart kiest of andere specifieke wensen heeft: met onze uitvaartverzorging in Utrecht krijgt u de uitvaart die u wenst. In onze kennisbank kunt u meer lezen over de mogelijkheden omtrent een crematie of begrafenis.

Welke vorm u de uitvaart ook wilt geven, wij kunnen u helpen. Door goede contacten met begraafplaatsen, crematoria, kerken en andere organisaties kunnen we altijd voor een gepaste uitvaartverzorging in Utrecht en omgeving zorgen. Dat is wat we voor u willen: de best mogelijke uitvaartverzorging.

 

Is er een uitvaartverzekering?

Als er een uitvaartverzekering is afgesloten kunt u hiermee terecht bij Meride Uitvaartverzorging Utrecht. Wij accepteren alle polissen. Het bedrag wordt uitgekeerd door de verzekeraar. Vaak is het mogelijk om door Meride Uitvaartverzorging Utrecht een uitvaart te laten organiseren die minder kost dan het polisbedrag. Voor de hoogte van de uitkering op de polis kunt u bij ons terecht of bij uw verzekeraar.

 

De kosten van een uitvaart bij Meride Uitvaartverzorging Utrecht

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een offerte aanvragen en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart. Wij zijn telefonisch via 030-7118859 en per e-mail via info@meride.nl bereikbaar. Voert u liever een persoonlijk gesprek? Meride Uitvaartverzoring Utrecht komt graag bij u langs voor een vrijblijvende voorbespreking. Zo kunnen we uw wensen in alle rust te bespreken.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off

Meride Uitvaartverzorging – Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie


Ons nachtteam is nu aan het werk. Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust.

tel  050-2050132

terugbellen

Stuur een bericht