050
2050132
Meride
Groningen
full
image
#d9d9d9
http://www.uitvaart-groningen.net/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.uitvaart-groningen.net/
#10b9b9
style4
Meride Groningen, wij zijn er voor u
050-2050132

Begrafenis in Groningen

Begrafenis in Groningen

Als u op zoek bent naar een goede uitvaartverzorger voor een begrafenis in de buurt van Groningen dan bent u bij Meride aan het juiste adres. Wij zijn een professionele en betrokken begrafenisonderneming die uit ervaring weet wat er allemaal bij een begrafenis komt kijken. Wij ontzorgen waar nodig en regelen alles tot in de puntjes. Uw wensen staan centraal. U kunt ons dag en nacht bellen op 050-2050132, 7 dagen per week.

Onze professionele Uitvaartverzorgers staan voor u klaar

Meride staat bekend om zijn betrokken en professionele uitvaartverzorgers die alles doen om een begrafenis in Groningen en omstreken goed te laten verlopen. Uw wensen staan hierin helemaal centraal. Onze vakkundige verzorgers inventariseren uw wensen en behoeften, om vervolgens alles te regelen. Zij geven advies over alles wat er bij een begrafenis in Groningen komt kijken. Hierdoor neemt u met een gerust hart de beslissingen. Met onze uitvaartverzorgers kiest u voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijkheid. U krijgt één en dezelfde uitvaartverzorger toegewezen die uw contactpersoon zal zijn bij zowel de voorbereiding als tijdens de begrafenis zelf.

Begrafenis in Groningen en omstreken

Meride kent de weg in Groningen en omstreken waardoor alle benodigde contacten met instanties zoals bijvoorbeeld begraafplaatsen, kerken en bijzondere locaties uitgebreid aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij snel de benodigde kwaliteit leveren. Kwaliteit is onze focus en wij doen er dan ook alles aan om elke begrafenis in Groningen en omgeving van A tot Z volgens uw wensen te regelen.

Meride werkt met alle uitvaartverzekeringen

Indien er een uitvaartverzekering is afgesloten kunt u altijd bij Meride terecht, wij werken met alle polissen. Als u de begrafenis door Meride laat regelen, dan zal er een bedrag uitgekeerd worden door de uitvaartverzekering. U kunt zowel bij ons als bij uw verzekeraar terecht om exact te horen om welk bedrag het gaat. Soms verzorgen wij de begrafenis voor minder geld dan het polisbedrag waardoor er zelfs geld overblijft.

Meer informatie over de kosten van een begrafenis in Groningen en omstreken?

Wilt u meer informatie over de kosten van een begrafenis in en om Groningen, verzorgt door Meride? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bel ons om vragen te stellen. U kunt ook een terugbelverzoek indienen als u dat wenst. Als u ons liever persoonlijk wilt spreken dan komen wij graag bij u langs. Op die manier kunnen we rustig uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. U kunt ons bereiken via 050-2050132 of stuur ons een e-mail op info@meride.nl.

variant
paged
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
on
fadeInUp
loading
#6E787E
off

Meride Uitvaartverzorging – Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie


Ons nachtteam is nu aan het werk. Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust.

tel  050-2050132

terugbellen

Stuur een bericht